Klubmodul henter siden
Spotkursus: Flugtningen
Tilmeldingsfrist er overskredet

Nyt initiativ: Spotkurser for voksne spillere i klubben!

Temaet for dette spotkursus er: Flugtningen! Kurset afvikles mandag den 4. december samt mandag den 11. december kl. 12-13 for begyndere/letøvede på bane 4 med Frederik Hausner som træner.

Vores nye spotkurser er en række korte kurser á 2x 1 times varighed, hvor spilleren tilmelder sig et forløb med et forhåndsbestemt tema. Du træner altså samme dag og tidspunkt to uger i træk med det samme tema. 

De forskellige kurser placeres på forskellige ugedage og tidspunkter i løbet af vintersæsonen, så flest mulige spillere får mulighed for at prøve det af. Det er oplagt til dig, der ikke vil bindes til et fast træningshold men gerne vil have nogle tekniske input til din træning. Til disse kurser er teknikken i højsædet, og med maks 4 deltagere får du optimal udbytte. 

Kurset gennemføres, uanset om der er 1 eller 4 meldt til. Prisen på 680,- for kurset bliver blot delt op, alt efter hvor mange spillere man er. Hvis der ikke er fyldt op, får spillerne mulighed for at melde fra, hvis man ikke ønsker at betale den højere pris selv. Tilmelding til spotkurserne lukker altid 5 dage før første afviklingsdag. Bemærk, at man først efter tilmeldingsfristen betaler for forløbet, da vi på det tidspunkt ved, hvor meget den enkelte deltager skal betale (I får link ang. betaling tilsendt).

Priseksempel:
1 deltager: 680,- pr. person
2 deltagere: 340,- pr. person
3 deltagere: 225,- pr. person
4 deltagere: 170,- pr. person

Har du spørgsmål til spotkurserne, så kontakt Frederik på hausner@farumtennis.dk

Tilmeldte
3 /4
Tilmeldingsfrist
29.11.2023
Tidspunkt
04.12.2023 kl. 12.00 - 11.12.2023 kl. 13.00
Sted
Indendørshallen
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'